Shopping i Alicante

shopping-alicante

Et av de beste aspektene forbundet med å shoppe i Alicante er den måten det overrasker en så hyggelig. Få ville tenkt seg at en kan finne et slikt utvalg med butikker og kjøpesentre av toppkvalitet som det finnes her. Utvalget er utrolig og besøkende kan finne hva det nå måtte være, fra topp designerklær og luksusartikler til keramikk og annet håndtverk laget lokalt.

De viktigste kjøpesentrene i Alicante finnes rundt omkring i byens sentrum og i den gamle bydelen, hvor shoppeopplevelsen sømløst blander seg med de fritidstilbudene som er tilgjengelig for besøkende. Tre av de mest representative kjøpesentrene i Alicante er Panoramis Complex, Gran Via Shopping Centre og Plaza Mar 2 Shopping Centre.

Komplekset Panoramis

Adresse: Muelle de Poniente Gt. No. 6, Alicante

En av komplekset Panoramis hovedattraksjoner er at det derfra er fantastisk utsikt over Alicantes havn. I tillegg til det har dette kjøpesenteret et av byens største utvalg av burikker pluss en multi-skjerms TV-bygning og mange barer og restauranter. Panoramis er åpent døgnet rundt, og gjør det til et ideelt sted for å slappe av og handle sent.

Gran Via Shopping senter

Adresse: Gran Via Av., Jose Garcia Selles 2, Carolinas

Gran Via Shopping senter er kanskje det som tilbyr de besøkende det alle største utvalget av burikker å velge mellom, med over 100 forhandlere av omtrent alt som er, fra de mest kostbare luksusartikler til berømte designerklær til en lang rekke med skobutikker, gavebutikker, hjemmevarer og mer. Senteret har også flere kafeer og andre lokaler hvor folk kan ta seg en pust i bakken fra alle tilbudene.

Plaza Mar 2 Shopping senter

Adresse: De Denia Av., Alicante, 03016, Costa Blanca

Dette er det kjøpesenteret som ligger nærmest til den trendy Postiguet-stranda. Det er ikke et så stort antall med butikker der som i de store kjøpesentrene i Alicante, men nettopp dette gjør opplevelsen mye mer intim og avslappende. Senteret har enkelte boutiquer, musikkbutikker og kafeer med utrolig utsikt. Rent bortsett fra å tilby et stort utvalg av kjøpesentre har Alicante også kjøpegater og lokale markeder som gir de besøkende mere avslappende kjøpeerfaringer.

Sentralmarkedet (Mercado Central)

Adresse: Avenida de Alfonso el Sabio

Alicantes sentralmarked er noe for de som liker å erfare en skikkelig shopping atmosfære avgjort må oppleve. Her finner de besøkende talløse selgere som selger alle typer ferskmat, som brød, ost og lokale spesialiteter som en ikke kan finne noe annet sted iSpania.

El Barrio

Så snart som en besøkende kommer til Alicante, anbefaler nesten alle at noe en simpelthen må gjøre er å besøke El Barrio. Dette fargerike stedet har noen små butikker som selger souvenirer, typisk matartikler og til og med lokalproduserte klesplagg.

El Corte Inglés

Adresse: Maison Nave Av. No.53

El Corte Inglés er en velkjent spansk varemagasinskjede. Der selges det et stort utvalg av varer, fra parfyme til sportsutstyr og til og med elektriske artikler. I tillegg har de en supermarkeds avdeling som gjør dette til det beste steder for de som ønsker å foreta all sin shopping på ett sted.